"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ergenekon Yahut Silistre

Sevgili okurlar, hepinizin veya birçoğunuzun haberi olduğu gibi Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının kiralık ve alçak kalemleri Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşler geçtiğimiz günlerde tahliye olmuştu. Türkiye Cumhuriyeti devleti nasıl ve kimin ülkesi olmuştur? Alçakların, katillerin, kumpasçıların, kahramanlarını öldürenlerin ve bununla ödüllendirilenlerin ülkesi mi olmuştur?

Bülent Arınç’ın ne olduğunu, ne amaçla saçma bir kurumun başına getirildiğini sormuştuk; açıklamıştık. Yine soruyorum AKP hükümeti FETÖ ile, PKK ile yeniden açılıma mı gidiyor? Yaşanan gelişmeler gösteriyor ki öyle olacak.

Efendim Nazlı Ilıcak hastaydı, yaşlıydı bilmem ne… Türk Ordusu, Türk Aydınları, Türk Hukuku mahkemelerde yargılanıp hapse tıkılırken bunun tetikçiliğini ve savunuculuğunu yapanlar Türkan Saylan’ın hastalığını düşündüler mi, soruyorum sizlere? Bu durum hafife alınacak, geçiştirilecek bir durum değildir. Bir şeyin altını çizmek gerekiyor; Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşler düşünce suçu işlememişlerdir, muhalif oldukları için hapiste değillerdir. Doğrudan doğruya cumhuriyeti ve orduyu hedef alanların tetikçiliğini, savunuculuğunu yapmışlardır. Burayı iyi anlamak gerekir. Bu pisliğe karşı çıkmak bu milletin, bu nesilin milli mücadelesidir, tarih bunları not ediyor. Kimin hain, kimin kahraman olduğunu tarih ve millet biliyor.

Tahliyelerden günler önce Bülent Arınç’ın televizyonlara çıkıp demeç vermesi, haber olması, ardından da bu tahliyelerin gerçekleşmesi tesadüf değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kimler yönetiyor? Vatanseverler mi? Satılmış onursuz alçaklar mı? Vatansız hainler mi? Teröristler mi? Umursuzlar mı? AKP’nin bu yanardönerliğine hepimiz alıştık da, Ergenekon kumpasının direkt hedefi olmuş, isimleri Ilıcakların gazetesinde küfürle anılan Balbaylardan, Aydınlıkçılardan niçin ses çıkmıyor?

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİZİ NE BEKLİYOR?

Sevgili okurlar, gidişat kötü. Türk Milleti baştan başa uyuşturulmuş, kafası bulandırılmış, ne tarafa çekseniz o yöne gelecek halde. Vatansever aydınlara, aydınlarımıza çok ihtiyacımız var. Türk Milleti’nin boğazına çökmüş emperyalizm ve siyasal islama karşı verilen mücadeleye katılmak zorundayız.

Türkiye tekrardan Ergenekon gibi bir kumpasa kurban edilmek isteniyor. FETÖ ve PKK ile tekrar masaya oturabilirler.

Feda edecek bir tane daha Cem Aziz Çakmak’ımız, Türkan Saylan’ımız, Kaşif Kozinoğlu’muz yok. Bu ve bunun gibi tüm kumpaslara karşı en şiddetli çarpışmamızı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.