"Enter"a basıp içeriğe geçin

Eski Dostlar, Eski Dostlar

   Sevgili okurlar, siz de biliyorsunuz ki yıllar önce ülkemiz adına utanç olarak anılan bir dönemden geçtik; çözüm süreci..  2012’nin son aylarında AKP iktidarı tarafından hayata geçirilen bu  “sözde çözüm süreci” bir çok maddi manevi zararlara sebep oldu. Her şey bir yana 532 vatan evladını toprağa verdik. 

   Habur’da terör örgütünü halaylarla karşılayanlar, PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim, sıkıntısı olan bana söylesin diyenler, Artık  Sayın Öcalan demek suç kapsamından çıkarıldı diyenler bugün utanmadan kendinden olmayan herkese terörist yakıştırması yapıyor. Meclis’te FETÖ’ nün siyasi ayağı araştırılsın önergesi veriliyor AKP ve MHP’ nin ortak oylarıyla önerge reddediliyor. Öte yandan, bugün bir numaralı firari konumunda olan Adil Öksüz’ ün yeğeni tahliye ediliyor. İnsan sormadan edemiyor tabi yahu kardeşim sizin nereniz terörle mücadele yapıyor diye. 

 İstanbul’ da seçim yenilenecek dendi ardından iftira ve karalama kampanyaları başladı. Tabi bu tetikçiler nasıl kumpas kurulur, iftira atılır Fethullahçı abilerinden öğrenmişler belli ki Ekrem İmamoğlu ile Ali Tatara atılan iftiralar arasında fark yok. 
 Seçim tekrarı kararıyla Türkiye yeni bir döneme girdi. İktidarın kokuşmuş profilleri, ağzı nefret, düşmanlık ve kin saçan televizyon soytarıları ve karar alıcılar şimdiden eski dostları anmaya başladılar. AKP’ nin içerisinde konum edinmiş dünün Fetöcüsü, bugünün vatanseverleriyle, Recep Bey niçin arasına mesafe koymuyor. Bu milletin aklıyla alay mı ediyorlar yoksa ağlak hocayla arayı düzeltmenin peşindeler mi?  Zaman en doğru hakemdir bekleyeceğiz ve göreceğiz. Kimin ne pislik olduğunu bu millet biliyor ve tarihin arşivleri asla unutmaz.

                  ***

Bugün 18 Mayıs 2019. Türkan Saylan’ın aramızdan ayrılışının 10. Yılı. Türkan Hanım’a da zamanında çok iftiralar atıldı hakkında okullarında eğitim gören kız çocuklarını fahişe yapıyor dendi. Zaman yine kimin haklı olduğunu gösterdi ve o aziz kadın unutulmadı. Hep aydın ve çağdaş bir Türkiye için çalıştı. Kendisini bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.
***
Yarın 19 Mayıs.. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve ayrıca Milli Mücadele’nin 100. Yılı, kutlarım… Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, bu eşsiz vatanın bizlere yurt olması için canını dahi vermekten geri durmayan tüm kahramanlarımızı sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.