"Enter"a basıp içeriğe geçin

Uyanın!

Great Reset’çilerin Yeni Dünya Düzeninde Türkiye için planı, ABD gibi bir göçmen ülkesi, Çin gibi ucuz işgücü cenneti olması var. 

Bu konuda önlerindeki en büyük engel toplumdaki ahlaki ve dini değerler. Ve bunu yıkmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyor/yapacaklar!

Mülteci ve Göçmenler bu planın en önemli aparatı. Hem ulus devletin yıkılıp diğer Türki devletlerle Türkiye Birleşik Devletleri’nin kurulması, hem de ucuz işgücü sağlanması için ülkede kalıcı olmaları sağlanıyor. 

Demografik yapı ve toplumsal bütünleşme çoktan çözüldü. Batı’nın desteğiyle iktidara gelen hiçbir parti bu planı durduramaz. Biri gider ötekisi gelir, oyun kaldığı yerden devam eder…

2 yıla yakın süredir yaşadıklarımız, gelecekte yaşayacaklarımızın sadece fragmanıydı. Toplum şuan da psikolojik olarakta bu sürece hazırlanmış durumda.

Televizyon karşısında izlediğiniz haberler gerçekleri yansıtmıyor ve sadece kitleleri oyalamaya çalışıyor!Çoğu zaten satın alınmış kuruluşlar..

Temel hak ve özgürlüklerimizin, otoritenin keyfi istediğinde nasıl gaspedilebildiğini yaşayarak gördük. 

Ülke toprakları üzerindeki haklarımız da aynı şekilde gaspedilecek. Giriş çıkış yaptığımız yerler, yeme-içmemiz ve diğer şeylerin tamamı 3 yıla yakın bir zamanda dijital olarak kontrol altına alınacak..!

Sizler sadece geçim derdi ile ekmek parasını kaybetmeme kaygısı yaşarken, haksızlıklara, zulme seyirci kalarak çok şeyi kaybettiğinizi sonradan anlayacaksınız!

Bu durum büyük bir çoğunluğu kapsadığı için uyuyan kitleler için zor, planı yapanlar için daha kolay oluyor…

Aldığımız nefesin bile izne tabi olduğu, sağlıklı olmanın tanımını otoritenin belirlediği, kendi bedenimiz üzerinde hiçbir hakkımızın olmadığı, ciddi bir bedelle tapusunu aldığımız toprakların emperyalistlere peşkeş çekilip, evsiz barksız kalacağınız  bir Dünya Düzenine onay vermek istemiyorsanız kendinize gelin ve parçanın bütününü görün! 

Şimdide İklim Krizi ile sahnedeler! Başınızı kaldırın ve gökyüzüne bakın! Tertemiz havayı solumanıza izin vermiyorlar. Uçaklarla spreyleme yapmaya başladılar.

Bu planları yapan insanların, Allah, ahiret ya da kıyamet gibi bir derdi yok! Dertleri yeryüzünün tek Tanrısı olmak! Sizler farkına varıp uyanmadıkça yavaş yavaş esir almaya başlayacaklar.

Siyaset yüzünden yıllardır parçalandığınız ve kandırıldığınız yeter!

Kendi ellerinizle yaptığınız ilahçıkları ( yöneticileri ) vakti gelince yine kendi ellerinizle yıkıyor, yerine yeni ilahçıklar yapıyorsunuz! 

Bu batıl düşünce ile Allah’a iman ettiğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Allah’ın indirdiği dine değil, kulların yaptığı yasalara, korkulara teslim oluyorsunuz!

İnsanlık artık ciddi bir yol ayrımına gelmiş bulunuyor…! 

Dikkat ederseniz oyuncular değişse bile oyun değişmiyor!

Hiç akletmez misiniz? diye defalarca uyaran ilahi kitaba iman etmiş insanların, aklını başkalarına devrettiği bir zamanda yaşamak çok acıdır.

Toplum cahilliğini ve Allah dışında boyun eğdiği otoriteleri farkına varamayıp, müşrik kalmakta direttikçe, Allah’ın yardımı gecikiyor ya da gelmiyor! 

(Onların herbiri için) önünden ve ardından nöbetleşerek izleyenler vardır. Onu ALLAH’ın emriyle korurlar. Bir topluluk kendisini değiştirmedikçe ALLAH onların durumunu değiştirmez. ALLAH bir topluluk için fenalık istedi mi, hiç bir güç onu durduramaz; onların O’ndan başka bir koruyup kollayanları da olmaz. ( Ra’d 11 )

Sorgulayıp anlamanız dileğiyle