"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bir Dönemin Sonu

Hayırlısıyla bir döneminde sonuna geldim. Okulumu, sınavlarımı her şeyi kapattım. Önümde uzun bir tatil dönemi var, 4 ay kadar… Bu süre zarfında ne yapacaklarımı şimdiden düşünmeye başladım bile. Tabi ki bir öğrenci olarak önce çalışmam gerekiyor. Ramazan’da geldiğine göre, nasıl çalışacağım oruçlu oruçlu? soruları kafamda dönüyor durmadan. Ama eminim ki, Allah onunda sabrını verecektir. Bol bol kitaplı, filmli ve dizili bir tatil hayal ettim kafamda. Tabi kilo verdiğim bir yaz tatili de düşlerimin arasında. İftarda yiyeceklerimin listesini bile hazırlamış bulunmaktayım. İftar vaktinden bir saat öncesinde de çıkıp yürümeye ve koşmaya karar verdim. Tabi ki bunları böyle anlatırken ufak tefek sıkıntılar çekeceğimi de belirteyim. Herkesin başına gelen küçük şeyler olacaktır umarım.

Bu Yaz Merak Edilenler Listem
Galatasaray’ın hangi futbolcularla görüşüp görüşmeyeceği…
Bayram’da ne giyeceğim…
Tatile gitmek için ne kadar çalışmam gerekeceği…

Üsküdar’da Yeni Gün Programı Sezon Finali
Arkadaşlarımızla beraber okulumuzun Televizyon Stüdyosun’da gerçekleştirdiğimiz, Üsküdar’da Yeni Gün programı bugün sezon finali yapmış bulunmakta. Bu dönem aralarına geç katılsam da 3-4 ay içinde gerek rejide, gerek hocalarımızla olsun çok iyi işler başardık, pürüzlerimiz de oldu tabi, ne demişler “Hata yapmadan, doğruyu öğrenemezsin”. Çok güzel bir tatil dönemi bizi bekliyor belirttiğim üzere, yeni birkaç format ve düzen ile gelecek sene tekrar karşınızda olmak istiyoruz. Yepyeni ve güler yüzlü bir program, mutlu bir sezon için 4 ay var. Beklemede kalın, mutlu tatiller, hayırlı ramazanlar.

Aslına bakılırsa tam olarak Fikir Kazanı sitesine bugün yeniden başladım diyebilirim. 4 ay boyunca, ara ara gülebileceğiniz, ara ara hüzünleneceğiniz ve bilgileneceğiniz yazılar yazmak istiyorum. En büyük hedefim insanlara bir şeyler öğreterek bir yerlere gelebilmektir. Böyle daha başarılı olacağımı düşünüyorum her zaman.
BU ARADA
Emeklerinizin ve dualarınızın karşılığını alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa seneye bunu böyle düşünün. Hayatta her istediğimiz de olmuyor bunu da eklemek gerek. Tekrar belirteyim, emeklerimizin karşılığını almak dileğiyle.

Bir sonraki yazımda güzel bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Beklemede kalın, sağlıcakla.

Günün Sözü/strong>
Bir kelime kararını, bir duygu hayatını, bir insan seni değiştirebilir
Konfüçyüs