"Enter"a basıp içeriğe geçin

Değiştir

Temel Karamollaoğlu…

74 yaşında. “Bilge Başkan” olarak nitelendiriliyor kendileri. Seçim önceleri hiçbir yerlerde kendilerini göremezken seçimler yaklaşır yaklaşmaz ismini duyduğumuz saygı değer bir kişilik.

Kendileri %1′ lik bir kısım. Yani kaç milyon seçmen varsa sadece %1′ ine hitap ediyor. Garip olan hemen her seçim öncesi gayet iddialı girdiğini “bu sefer bir şey yapacağız” dediğini biliyor konuşmalarında zannımca doğru konulara değindiğini de görüyorum.

Fakat ne olursa olsun %1.

“Biz kapı kapı gezeceğiz halkın derdini dinleyeceğiz onların sıkıntılarını gidereceğiz” diyen ana muhalefet partisi ise %1 ile görüşme yapıyor, ittifak kovalıyor.

Saadet’in 2014′ de aldığı bir kaç ilçe belediyesi var acaba onları mı gözlerine kestirdiler?

Bu ülkenin ana muhalefet partisinin başındaki insan gerçekten ama gerçekten çok komik davranışlar sergiliyor.

Artık saymasını unuttuğum kadar yeniliyor, konuşmalarında pot kırdığı oluyor, kendi içini yönetemiyor, her seçim öncesi “geliyoruz” diyor yarı yoldan geri dönüyor, en acısı bir adam yıllar yıllar sonra çıkıyor %30′ u geçiyor ona o makamı bırakmıyor bildiğiniz o koltuğa yapışıp kalıyor.

Kılıçdaroğlu’ nun o koltuğu bırakması için haşa vahiy mi gelmesi gerek bilmiyorum.

Tayyip Erdoğan’ ı desteklemeyen, yıllardır onun gideceği ümidiyle bekleyen bir kesim varken Sayın Kemal Kılıçdaroğlu %1′ e gidiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu bu kafayla yürürse Tayyip Erdoğan emekli olduğunda Berat Albayrak’ ı ülkenin başında görür daha çok hayallere dalar bunlar ne zaman gidicek diye bekler dururuz.

Ülkede başka bir muhalefet daha var ancak o parti bi nebze hükümet ortaklığı peşinde ve ara verdikleri aşkları şuan yeniden başlamış durumda.

Vallahi çok garip yönetim iyi değil ancak daha iyi yönetebilecek bir insan, bir parti yok.

CHP’ nin CHP olabilmesi için gerçekten büyükçe bir değişim geçirmesi şart yoksa kimsenin umutlanmaya dahi bir niyeti olmasın.

Bu arada unutmadan sizce Yeşil (Mahmut Yıldırım) yaşıyor mudur?