"Enter"a basıp içeriğe geçin

AKP-PKK ittifakı

Selahattin Demirtaş’ın mahkemedeki beyanlarına göre; AKP-PKK yani Saray ve İmralı ittifakının detaylarını açıkça anlatmıştı. Seçimlere müşterek hazırlandıklarını, üstelik çözüm sürecinin ve akil insanlar heyetinin fikir babasının Abdullah Öcalan olduğunu beyan etmişti.

Hatta AKP’nin tetikçi gazetecileri ve milletvekilleri Abdullah Öcalan’a iltifatlar yağdırıyorlardı. Öcalan’ı tüm Kürt’lerin vekili, hamisi, önderi olarak kabul eden yine AKP oldu.

AKP, diğer partilerdeki (CHP-MHP-HDP-SP-BBP, VP….) Kürt vatandaşların iradesini hiçe sayarak, PKK’yı doğrudan işin muhatabı kabul etti.

AKP seçim meydanlarında ve zift medyasında boş boğazlık edip, herkesi kendileri gibi aptal ve korkak zannettikleri için kendilerine biat etmeyenleri, partilerine oy vermeyenleri, cumhurbaşkanı adaylarını tercih etmeyen herkesi, terörist ve vatan haini olarak damgalıyordu.

AKP’nin suç dosyası kabarık, hangisini sayalım?

            EL NURSA, İŞİT, PKK ve daha bir çok terör örgütü ve terörist AKP döneminde Türkiye’de hayat buldu. Yardım ve yataklık eden yine AKP’nin kendisiydi. Taşeronluğunu da yandaş paramiliter suç ortaklarıydı.

Çözüm süreci sırasında, terör örgütü Doğu ve Güneydoğu’daki şehirlerde silah stokladıkları, hendekler kazdıkları ve halkın çocuklarını dağa kaçırdıkları sırada, tüm güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen, AKP hükümeti, valilere operasyon emri verilmemesi talimatını vermişti.

Olan yine bu ülkenin, evlatlarına oldu. Yine asker, polis, korucu, sivil halk…, yine canice katledildi. Yine anneler ağladı, kadınlar dul bırakıldı, çocuklar yetim bırakıldı, gelin adayları muradına eremedi….

Üstelik, AKP medyasında da bu uyarılar yapılmıştı. Diğer medya gruplarının televizyonlarında, gazetelerinde o kadar uyarılara rağmen, maalesef, AKP hükümeti, herkesi korkutup, bu süreci kanlı bir şekilde bitirmeye çalıştı. Bedelini de Türk milletine ödetti. Hem de Türk milletini, kanla korkutarak. Ya biz, ya kan; 400 milletvekili seçin bu iş hal olsun dediler.

Tüm bunlara rağmen, daha birkaç hafta önce, AKP ve PKK, İngiltere’de yeni bir çözüm sürecinin, müzakeresini yaptılar. Şuan Türkiye’de de müzakereler devam etmektedir. Bu heyette görev alacak, işi yapabilecek akil insanlarını da görevlendirmişler.

AKP tüm suçlarına ve günahlarına rağmen, utanmadan sıkılmadan, Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz bir edayla, hala Türk milletinden, umut bekliyorsa, kusura bakmayın, demek ki, bu millet, evlatlarını ölüme göndermekten, kandırılmaktan, kazancının gasp edilmesinden memnundur.

Tercih Türk milletinindir.