"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yorucu Günler ve Belgesel Üzerine Kısa Sohbet

Bir akılsız baştan gayrı, nem kaldı. Bu güzel türkünün, güzel sözleriyle yazıma başlamak bana huzur veriyor. Özledim buraları, bir süredir sınavlara aralıksız çalışmakta olduğum için burada çok fazla zaman geçiremiyorum. Geçen hafta bahsettiğim Auschwitz belgeselinin ilk bölümünü izlemiş bulunmaktayım. İlk bölümüne göre gayet başarılı ve güzel bir belgesel. Aslında tüylerim ürpermedi desem yalan olur. Naziler ve Adolf Hitler’in çevresindeki insanlar hakkında bilmediğim birçok şeyin olduğunu fark ettim. Tabi ki bunlar hakkında ipucu vermek saçma olur, henüz ilk bölümden bu kadar çok detay kafa ütüleyebilir. Dönelim bir başka konuya, artık kayda değer işler yapmayı o kadar çok istiyorum ki bunu size anlatamam. İnsanlar, çevremde stajdır, iş hayatıdır, bilmem nedir koşuşturuyorlar. Bende koşuşturuyorum fakat nerede hata yapıyorum bunu çözemiyorum, olmuyor bir türlü. Belki kader beni, farklı bir şey ile karşılaştıracaktır diyorum ve sözü kadere bırakıyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı
Cuma günü için ömrümüz ya yeter, ya yetmez orasını Allah bilir. O yüzden ben hepinizin şimdiden bayramınızı kutluyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı için okulumuza gelen NTV ekibi ile birlikte bir reklam filmi çekmiş bulunmaktayız. 19 Mayıs Cuma günü, NTV kanalında gün boyunca ara ara yayınlanacaktır. İzlerseniz, hepimiz çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler.

Halkın Sanatçısına Veda
Evet, halkın sanatçısı, tüm Türkiye’nin canısı İbrahim Erkal. Geçtiğimiz hafta göçtü aramızdan. Memleketimin güzel sesi, dadaşı. Allah sevdiği kulları alırmış yanına seni de çok sevmiş, mekanın cennet olsun canısı.

Finaller, bittiği andan itibaren buraya daha fazla zaman ayıracağımı bilmenizi ister ve beklemenizi dilerim. Şimdiden Teşekkürler.

Duyuru
Üsküdar Üniversitesi Televizyonlarında bulunan, Üsküdar’da Yenigün programının Pazartesi günü sunucusu olarak çıkacağım büyük ihtimal. İzlemenizi ve yorumlarınızı yapmanızı bekliyorum. Facebook üzerinden canlı yayın yapılacaktır, oradan takip edebilirsiniz.Teşekkürler.

Facebook Adresi: https://www.facebook.com/uskudardayenigun/?fref=ts

Günün Sözü
Uçurumun kenarında dertleşeceğin her kim ise dostun da odur.
Zata